Bekijk het archief

Doe je mee?

Binnenkort vindt de eerste PULSE-brainstorm plaats.
16 mei 2013, vanaf 14.00 uur, adres:
Regelrecht buro van ideeën, Torenallee 30-02, Apparatenfabriek, 5617 BD Eindhoven.
Meer info: www.duurzamerwerken.nl

mailing_pulse-2-1

mailing_pulse-2-2

PULSE jouw werkomgeving

De afgelopen jaren is hard gewerkt aan de website die informatie geeft over het verduurzamen van de werkomgeving:
DuurzamerWerken. Het is een prachtig platform met een bereik van duizenden mensen per maand, volgers op Twitter, Linkedin, Facebook, Google+, Pinterest en de nieuwsbrief. Een netwerk van mensen die bezig zijn met het verduurzamen van werkomgevingen.

Tijd voor een nieuwe stap! DuurzamerWerken biedt informatie. Maar er is meer mogelijk. Onze ambitie is een platform te creëren voor dit grote netwerk om werkomgevingen nog duurzamer te maken én omzet te vergroten.

Dat platform heet PULSE.

Door de kracht van het DuurzamerWerken-netwerk kunnen we dingen voor elkaar krijgen. In het netwerk zitten mensen met verstand van energie, ICT,

Telecom, inrichting, installaties, HR, MVO, certificeringen, netwerken, social media, PR, vormgeving, circulaire economie, Cradle to Cradle, tekstschrijven en verbinden. Wanneer die mensen hun kennis en mogelijkheden verbinden, ontstaat iets prachtigs. Bijvoorbeeld praktische oplossingen voor teveel energieverbruik, CO2-uitstoot, afval, duurzaam inkopen, waterverbruik, en ook grondstofschaarste en sociale werkaspecten.

Help je mee van PULSE een krachtig platform te maken?

Wat krijg jij van PULSE?
Wanneer iedereen in het netwerk tijd, ideeën en spullen aan elkaar beschikbaar stelt om gezamenlijke doelen te bereiken, krijg je toegang tot kennis en kunde van heel veel professionals; een groot netwerk; ondersteuning bij het behalen van je MVO-doelstellingen; lol van (sociale) overwaarde; je leert samenwerken op een vernieuwende manier en vergroot de (duurzame) zichtbaarheid van je bedrijf.